Waarom lasergame huren met vest?

Veel van onze gasten twijfelen vaak of ze een lasergameset huren met of zonder vesten. In dit artikel leggen we uit waarom een lasergame huren met vest leuker kan zijn dan laserguns huren zonder vest.

Lasergame huren met vest leuker?

De vraag of lasergamen met vest leuker is dan zonder vest is heel erg verschillend per persoon. Er zijn klanten die alleen maar willen lasergamen met een vest erbij en er zijn klanten die het vest helemaal niet vinden. Echt verschillen dus. Onze ervaring is echter wel dat met name de wat oudere kinderen (vanaf 9 jaar) het veelal wel leuker vinden om met een vest te spelen. 

Lasergame huren met vest

Hoe werkt lasergame huren met vest?

Nadat je het vest hebt ingeschakeld, moet je deze koppelen aan je lasergun of lasergun XL. Stel je lasergun in op de gewenste teamkleur. Daarna schiet je één keer op het vest met je lasergun. Als je een goede connectie hebt tussen het vest en je laserpistool, dan zullen de levensbalken op je pistool heen en weer oplichten. Het vest heeft 4 levensbalken waarbij elke balk staat voor 3 levens, in totaal heb je dus 12 levens. Bij verlies van één leven zal de levensbalk langzaam knipperen. Bij verlies van nog een leven zal de levensbalk snel knipperen. Na verlies van een derde leven zal de levensbalk uit gaan. Als je geraakt wordt door een speler met een andere teamkleur dan zal het pistool een geluidseffect laten horen en gaat het vest kort trillen. 

Lees hier meer over Lasergame huren bij Kidsbox.

Gerelateerde artikelen

3 reacties op "Waarom lasergame huren met vest?"

t4s-avatar
Rick van Dijk

Bedankt voor de toelichting, wij gaan zeker voor de lasergamebox met vesten. Combinatie met rookmachine lijkt me ook erg leuk.

January 30, 2023 at 11:12am
t4s-avatar
Kidsbox

Hallo Ronald, de ontvanger van de vesten is 20 cm breed en 14 cm hoog. De vesten zijn zeker ook geschikt voor lasergame huren voor volwassenen. We spelen er zelf ook regelmatig mee met ons personeel :)

May 27, 2022 at 20:57pm
t4s-avatar
Ronald Odee

Hoe groot zijn de lasergame vesten precies? Zijn ze ook geschikt voor volwassenen?

May 27, 2022 at 20:49pm

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.