Lasergame huren of lasergamelocatie?

Lasergame spelen is tegenwoordig erg populair. Maar wat moet je doen? Zelf lasergame huren of gaan lasergamen op een vaste locatie? In deze blog vertellen we meer over de verschillende voor- en nadelen van zelf lasergame huren of laserguns huren t.o.v. lasergamen op een lasergamelocatie.

Lasergame huren

Het grote voordeel van het huren van lasergame wapens is dat de laserguns bij je thuis worden bezorgd en je in principe dus niet meer hoeft te verplaatsen naar een andere locatie. In veel gevallen is dat een groot voordeel! Geen werk in het regelen van extra auto's en/of chauffeurs. Echter is de uitdaging wel om ervoor te zorgen dat er een leuk speelveld wordt ingericht. In sommige gevallen is dat uiteraard geen probleem want hoe leuk is het bijvoorbeeld om te gaan lasergame in jouw eigen schoolgebouw of klaslokaal. Bij veel vaste locaties is de beleving ook goed voor elkaar. Voorbeeld hiervan is misschien wel één van de mooiste speelvelden in NL; het outdoor labyrinth. Deze locatie beschikt over prachtige rotspartijen met veel verstopplekken. Het voordeel van huren is dus dat je niet meer hoeft te verplaatsen maar het voorstel van lasergamen op vaste locatie is dat het speelveld over het algemeen goed is ingericht. 

 

  

 

Laserguns huren met vest

Een tweede verschil in tussen het huren van laserguns of lasergamen op een vaste locatie zijn de lasergamewapens zelf. Bij het huren van lasergamepistolen wordt er vaak gebruik gemaakt van lasergamewapens met een bereik van 50 meter. Een select aantal aanbieders van lasergamewapens verhuur biedt ook de mogelijkheid voor het huren van vesten. Bij vaste lasergamelocaties wordt er veelal gebruik gemaakt van wapens met een bereik van 150 meter en een centrale registratie van de hits. Dit zijn veelal professionele lasergamewapens die niet te huur zijn zonder begeleiding. 

 

Goedkoop Lasergame huren

Niet onbelangrijk; de speelduur en kosten. Waar je bij een vaste speellocatie al minimaal €12,50 per kind betaald voor een uurtje lasergame, betaal je voor het huren van lasergamewapens gemiddeld tussen de €5 en €8 per kind voor een hele dag. Het huren van lasergamewapens is dus veruit het goedkoopst.

 

Kinderfeestje lasergame

Wil je graag lasergamen met je kinderfeestje of klassenuitje maar weet je niet zeker waar of hoe je dat moet doen? Bepaal dan eerst wat je belangrijk vind. Ga je voor makkelijk en betaalbaar dan is het huren van lasergamewapens de meest geschikte optie. Ga je voor de perfecte beleving en mag het ook wat kosten dan is het in veel gevallen leuker om lasergame te spelen op een vaste locatie. 

Lees hier meer over Lasergame huren bij Kidsbox

Gerelateerde artikelen

1 reactie op "Lasergame huren of lasergamelocatie?"

t4s-avatar
Inge Hendriks

Nuttig artikel, denk toch dat ik ga huren in plaats van naar lasergamelocatie. We hebben een mooi grote tuin dus zelf speelveld inrichten is geen probleem.

May 25, 2022 at 23:35pm

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.