Over ons

ONZE MISSIE

Alle kinderen & jeugd in Nederland & België in de leeftijd tussen de 4 en 16 jaar blij maken met leuke activiteiten tijdens unieke happenings zoals kinderfeestjes, klassenuitjes en familiedagen.

ONS VERHAAL

Wat begon met een leuk idee is inmiddels uitgegroeid tot een kleine organisatie met enthousiaste medewerkers die zich elke dag met veel plezier inzetten om de beste service te verlenen.

ONZE WERKWIJZE

Alle producten die wij verhuren versturen we met de pakketpost naar onze klanten. Onze goed uitgedachte activiteitenpakketten passen in handige verzendboxen; vandaar ook de naam Kidsbox.

ONZE FILOSOFIE

Wij geloven dat we door het leveren van een uitstekende service klanten blij worden en hierdoor automatisch weer terug komen voor een volgende activiteit of happening.

Top concept, alle materialen werden netjes op tijd geleverd in handige box. Daarbij zat ook een duidelijke uitgebreide handleiding met spel mogelijkheden en andere nuttige informatie. Het was een groot succes. De kinderen (leeftijd 9-10 jaar) wilden eigenlijk niet stoppen met spelen. Dag later alle materialen weer netjes in de box teruggestuurd met behulp van het retourlabel. Ik ben echt heel enthousiast over dit concept en ga zeker weer terugkomen!

Beoordelingen

Lees ze allemaal

Huurboxen

Bekijk ze allemaal