FAQ

Is lasergame huren ook geschikt voor volwassenen?

Jazeker, de kidsbox lasergame huren is zeker ook geschikt voor volwassenen. We verhuren de box regelmatig voor bedrijfsuitjes, familiedagen of andere aangelegenheden met jeugd en volwassen. Voor lasergame huren voor volwassenen kan je dus ook prima bij Kidsbox terecht.

Hoe vaak/lang mag je de box gebruiken?

Kidsbox biedt op dit moment alleen nog Kidsboxen aan voor de huur van één dag. De gehuurde box mag je dus de hele dag, avond en eventueel nacht van de datum waarop je de box gehuurd hebt gebruiken. Mocht je de box voor meerdere dagen willen huren dan kan je ons daarvoor een bericht sturen via onze contactpagina.

Kan je ook via factuur betalen?

Ja, het is mogelijk om een kidsbox te huren op basis van betaling per factuur. Echter benadrukken wij wel dat we de gekozen box pas versturen wanneer de betaling ontvangen is. Wil je een besteling doen op basis van betaling per factuur neem dan even contact met ons op via de contactpagina.

Hoe moet de box weer worden teruggestuurd?

Wanneer je een box hebt gehuurd dien je deze uiterlijk één dag na de huurdatum voor 15:00 uur weer in te leveren bij een PostNL of BPost pakketpunt bij jouw in de buurt. Uitzondering hierop is wanneer je de box op zaterdag huurt. In dat geval hoe je de box pas op maandag voor 15:00 uur weer in te leveren.

Benieuwd waar een PostNL of BPost pakketpun bij jouw in de buurt zit? Kijk dan hier.

Bij het terugsturen van de box zijn de volgende punten erg belangrijk:

  • Een retourlabel voor het terugsturen van de box hebben we al standaard in de box gedaan.
  • Plak het retourlabel over het originele verzendlabel heen. Belangrijk dat dit goed gebeurt omdat anders de kans groot is dat de box weer bij jouw thuis wordt bezorgd.
  • Doe alle materialen weer netjes en schoon in de box en sluit de box goed af met behulp van de meegestuurde tire-wraps.
Wanneer kan ik de box verwachten?

Wanneer je een reservering/bestelling hebt gedaan en betaald dan zorgen wij ervoor dat de gehuurde box uiterlijk één dag voor de huurdatum op het opgegeven adres wordt bezorgd. In de meeste gevallen is dat zelfs eerder en kan je de box al twee tot drie dagen voor de huurdatum ontvangen.

Kan ik de box ook voor meerdere dagen huren?

Ja dat kan zeker. Je kan kiezen uit 1, 3 of 7 dagen. Selecteer daarvoor het gewenst aantal dagen in de datumkiezer op de productpagina. Wil je nog langer huren? Neem daarvoor even contact met ons op zodat we daar een voorstel op maat voor kunnen maken.

Bevat de kidsbox echt alles voor een compleet kinderfeestje?

Door het huren van een kidsbox leveren wij bijna alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeestje in het door jouw gekozen thema. Uitzondering hierop is bijvoorbeeld versiering en begeleiding. Daarnaast vinden veel klanten het leuk om de inhoud van de kidsbox zelf nog verder aan te vullen met leuke en passende accessoires. Op de productpagina van de verschillende kidsboxen staat ook precies omschreven wat de inhoud is van de betreffende kidsbox.

Is lasergame huren ook geschikt bij slecht weer?

Als je van plan bent om een lasergameset te huren en daarmee buiten te gaan spelen dan adviseren wij altijd om na te denken over een alternatieve binnen locatie. De laserguns kunnen niet tegen water en bij regen moet je dus uitwijken naar een binnen locatie.

Beoordelingen

Lees ze allemaal

Huurboxen

Bekijk ze allemaal