Lasergame huren, waar moet je op letten?

Wil je graag lasergame huren maar heb je nog veel vragen over hoe het werkt en waar je op moet letten? In deze blog vertellen we meer over wat er bij komt kijken wanneer je lasergame of laserguns huren wilt. Na het lezen van deze blog ben je maximaal voorbereid voor het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje lasergame of klassenuitje lasergame.

Lasergame huren met anti-cheat

Je hebt een geschikte locatie op het oog en wilt graag onbeperkt lasergamen? Dan is lasergame huren de juiste perfecte keuze. Een lasergameset huren betekent eindeloos veel speelplezier. Het lasergamepakket van kidsbox is uitdagend voor zowel kinderen als volwassenen. Belangrijk is de anti-valsspeel-functie van deze lasergame-set. Hierdoor is het tijdens het lasergame spelen niet mogelijk om van teamkleur te veranderen of de lasergun te resetten. Deze Anti-Cheat functie maakt het spel nog spannender en eerlijker en komen de serieuze en fanatieke lasergame spelers aan hun trekken. Teleurstellingen als gevolg van vals spelen zijn verleden tijd!

Lasergame huren

Hoe werkt lasergame huren?

Lasergame kun je spelen in maximaal vier teams, elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan (voor zover je uiteraard wapens hebt gehuurd). Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit doe je door je tegenstander te raken door jouw laser op zijn lasergame pistool of vest te richten (beidde is mogelijk). Je kan met het lasergame pistool tot maximaal 50 meter iemand raken. Nadat je een tegenstander hebt geraakt maakt zijn/haar wapen en vest een geluid en gaat kort trillen. Doe je dit vaak genoeg dan zijn alle levens op de lasergun van je tegenstander op en is hij/zij tijdelijk uitgeschakeld. Je kunt lasergamen met een vest maar ook zonder vest. Wanneer er zonder vest gespeeld wordt, is de lasergun het doel om op te mikken.

Het aantal levens is verschillend per type wapen. De standaard laserguns beschikken over 3 levensbalken, de laserguns XL hebben 4 levensbalken. Elke levensbalk staat voor 3 levens, dit betekent dus dat een laserguns 9 levens heeft en een lasergun XL 12 levens. Wanneer alle levens op zijn kan je de lasergamewapens eenvoudig en snel resetten met behulp van een wapen van een andere teamkleur. Na het resetten van de lasergun heb je weer alle levens terug. Op deze manier kan je dus onbeperkt doorspelen.

Een lasergame huren is compleet veilig en is een leuke activiteit om samen te doen. Er wordt gebruik gemaakt van een onzichtbaar en onschadelijk infrarood licht.

Minimum leeftijd voor lasergame huren

Wij adviseren lasergame te spelen vanaf 6 jaar en ouder. Het is de bedoeling op zoek te gaan naar tegenstanders zonder dat het vest of wapen geraakt wordt. Let wel goed op, want de tegenstander heeft zich waarschijnlijk ergens goed verstopt. Lasergamen kent vele spelvormen die je in de meegeleverde handleiding terug kunt vinden. De vier targets die we standaard meesturen bieden nog eens vele extra mogelijkheden.

Voordelen van lasergame huren

Een lasergame huren heeft veel voordelen. Zo kan je zoveel potjes doen als je wilt en zolang als je maar wilt. Ook is het mogelijk om voor meerdere dagen of zelfs een weekend te huren. Dit maakt het qua prijs een stuk voordeliger in vergelijking met alleen één of twee uurtjes. Ander voordeel is dat je met het huren van een lasergameset niet hoeft te reizen. Je kan zelf bepalen waar je gaat spelen zoals een boerderij, thuis, het bos, een gymzaal, enzovoorts. Het maakt hierbij ook niet uit met hoeveel man je bent, want je kan zelf aangeven hoeveel guns je wilt huren. Een lasergame huren is dus veel voordeliger en geeft meer vrijheid dan op een lasergame op locatie huren.

Laserguns huren

Verzending van lasergameset

Huur je een lasergameset bij kidsbox dan zorgen wij ervoor dat de lasergameset uiterlijk één dag voor de huurdatum bij jouw thuis bezorgd wordt via PostNL. Uiteraard krijg je hiervoor een mail met track&trace link toegestuurd zodat je precies weet wanneer PostNL de box bij jouw komt bezorgen. In de box zit standaard een retourlabel waarmee je de box ook weer kan terugsturen. Daarvoor dien je de box uiterlijk één dag na de huurdatum voor 15:00 uur weer in te leveren bij een PostNL pakketpunt bij jouw in de buurt. Zo krijgen wij de box weer op tijd terug op door te sturen naar een nieuwe klant.  

Lees hier meer over Lasergame huren bij Kidsbox

Gerelateerde artikelen

3 reacties op "Lasergame huren, waar moet je op letten?"

t4s-avatar
Hederik Oermans

Goed artikel, wij gaan zeker een kidsbox lasergame huren bestellen. We hebben er nu al zin in!

August 25, 2022 at 13:25pm
t4s-avatar
Jeroen Werf

Bedankt voor deze nuttige informatie. Super leuk concept dat jullie de wapens per post toesturen. Jullie kunnen binnenkort een bestelling van mij verwachten.

May 25, 2022 at 23:29pm
t4s-avatar
Jessica Blijlevens

Heel handig artikel, wil binnenkort een kinderfeestje lasergame organiseren dus kon deze informatie goed gebruiken. Bedankt!

May 25, 2022 at 23:21pm

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.