Tips voor Unicornfeestje organiseren

Ben jij van plan om een uniconfeestje of eenhoorn feestje te organiseren voor je dochter? Met dit artikelen delen we graag een aantal tips die je hiermee kunnen helpen en je inzicht geven wat er allemaal bij komt kijken om een geslaagd unicornfeestje te kunnen organiseren.

 

Unicornfeestje thuis of elders?

De eerste tip die we ouders meegeven is om goed na te denken waar je het unicornfeestje gaat organiseren. Doe je het thuis, bij familie of op een hele andere locatie. Voordeel van het kinderfeestje thuis organiseren is dat je de plek kent en het van tevoren makkelijk te organiseren is. Nadeel is alleen dat het vaak wel betekent dat je na afloop nog wel even aan het opruimen en schoonmaken bent. Mocht je het enehoornfeestje liever niet thuis willen organiseren dan kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een gymzaaltje bij je in de buurt te huren.

 

Unicornfeestje aankleding

De aankleding van een unicorn kinderfeestje is super belangrijk. Ga dus op tijd nadenken hoe je het feestje de juiste sfeer en beleving kan geven. Een aantal eyecatchers zoals een grote opblaas unicorn of leuke unicornjurkjes doen al heel veel. 

Eenhoornfeestje met kinderfeestje eenhoorn

Met unicornjurkjes kan je al heel snel een leuke sfeer creëren. 

 

Unicornfeestje speurtocht

Als laatste tip adviseren we om goed na te denken over een geschikte activiteit of leuke spelletjes. Bij voorkeur spelletjes die passen bij een eenhoorn kinderfeestje. Je kan bijvoorbeeld een leuke speurtocht voorbereiden of eenvoudige spelletjes zoals blikgooien, een estafette of unicorntikkertje. 

 

Kidsbox helpt graag met het organiseren van een onvergetelijk unicornfeestje. Daarom hebben wij de kidsbox unuicornfeestje samengesteld. De box bevat naast leuke unicornjurkjes ook unicornspelletjes en een hele leuke unicornspeurtocht. 

Wil je voor het kinderfeestje van jouw dochter graag gebruik maken van de kidsbox unicornfeestje?

Kijk op de Kidsbox unicornfeestje pagina voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

1 reactie op "Tips voor Unicornfeestje organiseren"

t4s-avatar
Chantal Engels

Ik ga binnenkort de kidsbox eenhoornfeestje bij jullie huren, ben erg benieuwd! De meisjes hebben er in ieder geval zin in.

January 30, 2023 at 11:09am

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.