Tipi slaapfeestje huren

Wil jij een tipi slaapfeestje organiseren maar weet je nog niet helemaal hoe je dat moet doen? Geen probleem, met behulp van dit artikelen nemen we je graag aan de hand en geven we je tips over de leukste tipi slaapfeestjes bij jouw thuis.

Tipi slaapfeestje thuis organiseren

Het is zover, je kind wil een sleepfeestje geven! Lekker lang opblijven en tot diep in de nachten keten en lachen. Een feestje bouwen terwijl het buiten donker wordt en wakker blijven terwijl je ouders al lang naar bed zijn. Dat kan in stijl! Met onze tipi slaapfeestjes boxen verander je je woonkamer in een prachtig tentenkamp met alles erop en eraan.

 

Slaapfeestje huurpakket

Met de kidsbox Tipi slaapfeestje huur je alles wat je nodig hebt om een onvergetelijk slaapfeestje te organiseren. Het standaard pakket bestaat uit een tipi-tent, een luchtbed, verlichtingssnoer en een opklapbaar opzettafeltje. De set is indiend gewenst verder uit te breiden met een dekbed-en-kussenpakket, bedlinnen en een versierpakket. 

Tipi slaapfeestje huren pakket

 

Slaapfeestje toevoegingen

Naast de standaard materialen is het slaapfeestje uiteraard nog verder uit te breiden met de materialen van Kidsbox. Wat dacht je bijvoorbeeld van een slaapfeestje in combinatie met het huren van een VR-bril of in combinatie met een wellnessbox

Tipi slaapfeestje aankleding

 

Tip slaapfeestje inclusief verzending

Het grote voordeel van de Tipi slaapfeestje box is dat alle materialen middels pakketpost naar jouw huisadres worden gestuurd. Je ontvangt de materialen uiterlijk één dag voor de huurdatum. Een dag na de huurdatum dienen de materialen weer te worden teruggestuurd.

Wil jij binnenkort een slaapfeestje organiseren? Kijk dan snel op de pagina van de Kidsbox tipi slaapfeestje

Gerelateerde artikelen

2 reacties op "Tipi slaapfeestje huren"

t4s-avatar
Debora

Ziet er echt mooi uit!

February 3, 2023 at 17:23pm
t4s-avatar
Noa

Wat een leuk concept! Ideaal ook dat jullie met pakketpost versturen. Jullie kunnen binnenkort een bestelling van mij verwachten!

February 3, 2023 at 17:23pm

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.