Hoe organiseer je het allerleukste tipi slaapfeestje?

Regelmatig spreken wij ouders die hulp nodig hebben met het organiseren van kinderfeestjes. Met name een slaapfeestje is daarbij erg populair. In deze blog geven we graag een aantal tips voor het organiseren van het allerleukste tipi slaapfeestje voor een kinderfeestje thuis. 

 

Tipi slaapfeestje huren

Het is zover, je kind wil een logeerfeest geven! Het magische gevoel van samen zijn, terwijl het eigenlijk al bedtijd is geweest. Een feestje bouwen terwijl het buiten donker wordt en wakker blijven terwijl je ouders al lang naar bed zijn. Dat kan in stijl! Met onze kidsbox tipi slaapfeestje verander je je woonkamer in een prachtig tentenkamp met alles erop en eraan.

Slaapfeestje ideeën

Origineel slaapfeestje

Wil jij ook het leukste, mooiste, gezelligste, coolste maar vooral onvergetelijkste slaapfeestje? Wij organiseren de LEUKSTE indoor slaapfeestjes voor kinderen in tipitentjes bij je thuis! Er zijn verschillende thema’s voor meisjes en jongens. 

 

Tipi slaapfeestje huren in heel Nederland

Uniek aan het slaapfeest concept van Kidsbox is dat wij alle materialen per post bij jouw thuis laten bezorgen. Dat kan door heel Nederland. Na gebruik van de materialen stuur je alles weer terug met behulp van de meegestuurde retourlabels. Op deze manier kan iedereen in Nederland genieten van een origineel slaapfeestje met onze tipi tenten.

Slaapfeest materialen huren

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen slaapfeestje thuis? Bekijk dan snel de Kidsbox tipi slaapfeestje huren.

Gerelateerde artikelen

4 reacties op "Hoe organiseer je het allerleukste tipi slaapfeestje?"

t4s-avatar
Paul Nolta

Binnenkort wil mijn zoon ook slaapfeestje organiseren, hij is gek van het leger, doen jullie ook iets met het leger thema?

October 13, 2023 at 09:33am
t4s-avatar
Kidsbox

Hallo Esther, hartelijk dank voor je reactie. Super leuk dat jullie voornemens zijn om een kidsbox bij ons te huren. Bezorgen in Brasschaat is geen probleem hoor. De basisset voor de kidsbox tipi slaapfeestje kost €15 per kind, deze bestaat uit tipi-tentje, luchtbed en bedtafeltje. De bezorgkosten kan je heel makkelijk laten uitrekenen op de winkelwagenpagina. Veel succes met het reserveren en mocht je nog hulp nodig hebben dan hoor ik dat graag.

October 2, 2023 at 19:46pm
t4s-avatar
Arie Bakker

ik wil voor 9 personen huren

October 2, 2023 at 19:43pm
t4s-avatar
Esther Caluwaerts

Beste,

Mijn dochter Axelle wordt 11 jaar en zit in het laatste jaar van de Lagere School. Ze wil heel graag een slaapfeestje voor een 5-tal vriendinnen doen. Ik kwam op jullie website terecht en ben helemaal verkocht Kidibox slaapfeestje. Echter zie ik dat jullie over heel Nederland verhuren. Wij wonen over de grens in Brasschaat. Kunnen wij ook bij jullie huren? Zoja, wat zou de kostrprijs zijn dan?

Alvast hartelijk dank voor jullie antwoord!

Met vriendelijke groeten,

Esther

October 2, 2023 at 19:40pm

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.