VR bril huren inclusief games

Huur je een VR bril bij Kidsbox dan zitten daar een aantal leuke VR games bij inbegrepen. 

VR bril huren met beat slaber
Beat Slaber
Beat Saber is een uniek VR-ritmespel waarbij het je doel is om de beats (weergegeven door kleine blokjes) door te hakken terwijl ze op je af komen. Elke beat geeft aan welk sabel je moet gebruiken en ook de richting die je nodig hebt. Alle muziek is gecomponeerd om perfect te passen bij de handgemaakte niveaus.
VR game escaperoom

Keep talking nobody explodes
Met dit spel moeten jij en je teamgenoten samenwerken om in 5 minuten een bom onschadelijk te maken. Dit alles in een virtuele omgeving waarbij het lijkt alsof je er echt bent. Een speler krijgt de VR-headset op het hoofd en is diegene die als enige het beeld ziet en als bomontmantelaar speelt. De andere spelers moeten (als experts) instructies geven door middel van een papieren bom-handleiding.

Virtual reality feestje plank
Richie's Plank Experience
Balanceren op bizarre hoogtes op een dun, houten plankje. Met Richie's Plank Experience maak jij dit ook mee! Zorg dat iemand je begeleidt bij het aangaan van deze uitdaging, want als je valt, val je echt!
VR Bril huren rollercoaster
Epic Rollercoaster
In Epic Roller Coasters krijg je hetzelfde gevoel van een echte achtbaan met grafische, op fysica gebaseerde simulatie op hoog niveau. Je gaat op en neer en ziet alles om je heen met onze mogelijkheden voor lange afstandsvisie! Adrenaline verzekerd!
VR Bril huren oculus 2
Ultrawings 2
Met dit vliegspel waan je je even in de rol van een echte stuntpiloot. Zonder enige vlierervaring voer jij in het luchtruim uitdagende missies uit die levensecht lijken. Er zijn verschillende vliegtuigen waarmee gevlogen kan worden en veel verschillende missies.
VR set huren ironman
Ironman
Marvel fans kunnen hun hart ophalen met dit spel. Iron Man VR plaatst jou in de schoenen van Tony Stark en nog belangrijker, Iron Man. Je vliegt door knap gemaakte omgevingen en al manoeuvrerend probeer je je vijanden uit te schakelen met een arsenaal aan gadgets en wapens.
VR bril huren met games
Gorilla Tag
Gorilla-tag is een snel virtual reality-spel waarmee spelers gorilla's kunnen zijn die geen benen hebben. Ze rennen, springen en klimmen met alleen je handen. Ze rennen weg van andere geïnfecteerde spelers of zijn de overlevenden te slim af om ze te vangen.
VR bril huren among us
Among us
In Among Us is het de bedoeling om met je groep te overleven, tenzij je een Imposter bent. Die proberen namelijk iedereen op het schip uit te moorden. De Imposter beschikken over een aantal extra opties om ervoor te zorgen dat de Crewmembers het moeilijker krijgen en niet kunnen ontsnappen. Het spel kan je vergelijken met hippe versie van Wie is de Mol,
VR games huren pistol whipe
Pistol Whip
Pistol Whip is een first-person shooter waarbij je robots afschieten en tegelijk de kogels van die robots moet zien te ontwijken. Het is een action-rhythm spel, dus je hoort ondertussen een pittige soundtrack van onder andere Magic Sword, Seeking Blue en Kannibalen Records.

 Ontbreken er games die je graag een keertje wilt spelen? Laat het ons weten!